Siirry sisältöön
Koronaepidemiasta johtuen tilassa voi olla rajoitetusti enintään 10 henkilöä samanaikaisesti.

Varaus- ja peruutusehdot

1. SOVELTAMISALA JA ERITYISEHDOT

Näitä ehtoja sovelletaan Toimistohotelli Wörkkin verkkosivujen tai BEPOP Infon kautta tehtyihin varauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu eikä varattavan tuotteen ehdoissa muuta mainita.

Toimistohotelli Wörkkillä on oikeus käyttää näistä ehdoista poikkeavia erityisehtoja, jos erityisehtojen käyttö on perusteltavissa erityistilanteesta johtuen.

Toimistohotelli Wörkkin tiloja vuokraa OP Länsi-Suomi Y-tunnus 2026954-1. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

2. VARAUS JA VAHVISTUS

Työpisteiden varaus tapahtuu Toimistohotelli Wörkkin verkkosivuilta löytyvän varausjärjestelmän kautta. Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava varausajankohta, nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti sekä maksutapa. Varaus on sitova, kun se on vahvistettu sähköpostitse ja kun olet saanut siitä vahvistusnumeron.

 

3. WÖRKKIIN SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN

Työpiste on käytettävissäsi varattuna ajankohtana. Wörkkiin kuljetaan BEPOP Infosta saadulla kulkulätkällä. Nouda kulkulätkä tilaan tilausvahvistusta vastaan BEPOP Infosta (avoinna arkisin klo 8-16). Huomioi, että iltavarausten kohdalla kulkulätkä tulee noutaa ennen klo 16.00 BEPOP Infosta. Wörkki on avoinna arkisin klo 8-22. Asiantuntijakeskus BEPOPin kauppakäytävän sulkeuduttua arkisin klo 19.30 Wörkkiin kulku ja poistuminen vain Isolinnankadun puolelta.

 

4. PERUUTUS, VARAUKSEN SIIRTO JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN

Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja, peruutus on tehtävä viimeistään 12 tuntia ennen varauksen alkua. Peruutus- tai varauksen siirtotilanteissa ota yhteyttä BEPOP Infoon sähköpostilla info@workki.fi tai soittamalla numeroon 044 412 2205.

Käyttämättä jääneistä varauksista Toimistohotelli Wörkki ei suorita hyvitystä.

 

5. MAKSUT

Varauksen voi maksaa verkkosivujen kautta verkkopankista sekä tavallisimmilla maksukorteilla. BEPOP Infon kautta maksetut varaukset veloitetaan maksukortilla.

Voimassa olevat etukupongit syötetään niille tarkoitettuun kenttään varauksen vahvistamisen yhteydessä.

Toimistohotelli Wörkki käyttää Checkout-maksutapaa verkkomaksamiseen. Checkout on turvallinen maksutapa, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, Checkout on välittänyt maksusi.

Wörkkin verkkokauppa toimii palvelun markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai peruuttaa tilauksen, ole suoraan yhteydessä Toimistohotelli Wörkkiin.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan Toimistohotelli Wörkkiin. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

6. WÖRKKISSÄ KÄYTTÄYTYMINEN

Toimistohotellissa noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Huomioi toiset tilan käyttäjät ja varmista, että työpiste ja sen ympäristö jäävät siistiksi seuraavaa varten. Toistuvan hyvien tapojen laiminlyönti voi johtaa Wörkkin käytön estämiseen.

 

7. VASTUU OMAISUUDESTASI

Voit säilyttää arvotavaroitasi tilassa olevassa lukollisessa kaapissa. Vastaat itse omista tavaroistasi eikä Wörkki vastaa lukolliseen kaappiin jätetyistä tavaroista.

0

Ostoskori