Siirry sisältöön
Toimistohotelli Wörkki uudistuu. Työpisteiden varaukset ovat mahdollisia jälleen uudistamisen jälkeen. Tiedotamme aikataulusta workki.fi-verkkosivuilla sekä Asiantuntijakeskus BEPOPin Facebook-sivuilla. Pahoittelemme uudistamisesta aiheutuvaa taukoa.

Deva

Tunti: Päivä: 25 

Työpiste omassa rauhassa. Työpisteen sermit takaavat oman rauhan ja voit keskittyä omaan työskentelyysi täysillä. Työpisteeseen kuuluu säädettävä sähköpöytä sekä tuoli. Sähköpöydässä on pistokepaikka.

Tuotetunnus (SKU): Deva Osastot: ,

Kuvaus

Työpiste omassa rauhassa. Työpisteen sermit takaavat oman rauhan ja voit keskittyä työskentelyysi täysillä kohti unelmia. Työpisteeseen kuuluu säädettävä sähköpöytä sekä tuoli. Sähköpöydässä on pistokepaikka.

Työpiste on nimetty Deva Lingerien mukaan, joka on lähtenyt liikkeelle unelmasta tarjota naisille ihanan ja tyylikkään oman putiikin, jonne on mukava tulla rauhassa höpöttelemään naisten jutuista sekä sovittelemaan laadukkaita alusasuja. Ne ovat yksi naisen elämän tukipilareista. Rautaisesta ammattitaidosta sekä osaamisesta tunnettu Suomen ihanin alusasuliike on vakiinnuttanut asemansa monen naisen omana alusasuputiikkina.

Tutustu Devaan tästä.

0

Ostoskori